На Кіровоградщині рятувальники здійснюють перевірку виборчих дільниць

Лютий 19, 2019 | Новини | Переглядів: 594 | Коментарі: 0

31 березня відповідно до затвердженого Центральною виборчою комісією України календарного плану виборів відбудуться чергові вибори Президента України.

З метою забезпечення техногенної та пожежної безпеки на виборчих дільницях, Управління ДСНС України у Кіровоградській області розпочало низку профілактичних заходів.

Зокрема наразі в області розпочалися перевірки об’єктів, на яких будуть розміщені виборчі дільниці, щодо пожежної та техногенної безпеки.
Інспекторський склад У ДСНС в області під час перевірок особливу увагу приділяє шляхам евакуації, системам автоматичного протипожежного захисту, джерелам протипожежного водопостачання, наявності та справності первинних засобів пожежогасіння, стану утримання електромережі тощо.

За результатами перевірок керівникам об’єктів надаються відповідні документи із зазначенням заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків та забезпечення належного протипожежного стану на виборчих дільницях у період підготовки та проведення виборів.

31 березня відповідно до затвердженого Центральною виборчою комісією України календарного плану виборів відбудуться чергові вибори Президента України.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool