На Кіровоградщині рятувальники закликали громадян не виходити на тонкий лід

Лютий 06, 2018 | Новини | Переглядів: 759 | Коментарі: 0

Щодня працівники пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області відвідують вкриті кригою водойми, щоб на місці поспілкуватись із громадянами, для яких застережна інформація буде найактуальніша – це рибалки, діти, які люблять ковзати по льоду, громадяни, що просто шукають пригод, випробовуючи міцність криги.

Рятувальники роздають їм листівки тематичного змісту та застерігають від необачних вчинків, що можуть призвести до нещасних випадків.

6 лютого фахівці Служби порятунку здійснили відпрацювання популярних місць для риболовлі та розваг на водоймах м. Долинська та смт Олександрівка.

Розмовляючи із рибалками, що не побоялись вийти на риболовлю під час скресання льоду, рятувальники нагадували про засоби порятунку, які повинні обов’язково бути при собі, способи порятунку тих, хто опинився в ополонці, заходи безпеки під час перебування на замерзлій водоймі.

Також працівники пожежно-рятувальних підрозділів закликали громадян не бути байдужими, якщо стали свідком ризикованих розваг дітей на льоду – слід застерегти пустунів та при необхідності зупинити від необачного кроку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool