На Кіровоградщині рятувальники загасили 5 пожеж сухої трави та сміття

Червень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 5 разів залучались до гасіння пожеж сухої трави та сміття.

Так, о 12:20 рятувальники 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка загасили пожежу сухої трави на площі 200 м2.
Згодом вогнеборці Новоархангельського району ліквідували пожежу сухої трави на відкритій території площею 200 м2.

Рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували загорання 50 м2. сміття на вулиці Степняка – Кравчинського, а потім біля міського саду загасили пожежу сміття площею 100 м2.

Пожежно-рятувальний підрозділ 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинська загасив пожежу сухої трави на відкритій території площею 24 м2.

Шановні громадяни! Бережіть навколишнє природне середовище, слідкуйте за збереженням нашої екосистеми, адже пожежі сухої рослинності дуже швидко поширюються та знищують на своєму шляху усе. Будьмо відповідальними!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool