На Кіровоградщині рятувальники забезпечували безпеку учасників під час благодійної акції (ФОТО)

Червень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 1565 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 червня, під благодійної акції, організованої громадською організацією «Мобільна волонтерська організація», діти с. Созонівка Великосеверинської сільської ради Кропивницького району мали змогу навчитись веслувати на каяках

На Кіровоградщині рятувальники забезпечували безпеку учасників під час благодійної акції

На Кіровоградщині рятувальники забезпечували безпеку учасників під час благодійної акції

На Кіровоградщині рятувальники забезпечували безпеку учасників під час благодійної акції


Така акція була проведена,як знак вдячності місцевим дітлахам, які у День захисту дітей зібрали кошти та передали їх на потребу ЗСУ.

Особовий склад водолазно-рятувального відділення АРЗСП ГУ ДСНС у Кіровоградській області здійснював чергування на рятувальних човнах та був напоготові на випадок потреби негайно вирушити на допомогу потопаючим.

Крім того, під час спілкування з відпочиваючими рятувальники нагадали про небезпеку, яка чекає на порушників правил, розповіли про сумну статистику загибелі людей на воді на Кіровоградщині та в обласному центрі зокрема, а також поінформували відпочивальників про причини виникнення надзвичайних подій на водоймах.

На щастя, захід пройшов без прикрих випадків та нікому не знадобилась допомога рятувальників.


ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool