На Кіровоградщині рятувальники тричі залучались на гасіння пожеж

Червень 03, 2020 | Новини | Переглядів: 656 | Коментарі: 0

Впродовж доби 2 червня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, о 12:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Гагаріна с. Мощене Гайворонського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 300 кг сіна та 18 м2 навісу на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 13:14 пожежу було локалізовано та о 13:30 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 21-ї ДПРЧ м. Гайворон.

О 19:30 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький залучались на гасіння пожежі 2 м2 дерева на відкритій території по вул. Бобринецький Шлях обласного центру, яку ліквідували о 20:13.

О 22:43 виникла пожежа у с. Тишківка Добровеличківського району. На момент прибуття підрозділу на території приватного домоволодіння по вул. Олександра Азарова горіли 1 т сіна та 10 м2 покрівлі літньої кухні. Опівночі пожежу було локалізовано та о 01:02 - ліквідовано спільними зусиллями бійців 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка та місцевої пожежної команди с. Тишківка.

Травмованих та загиблих в усіх випадках не виявлено. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Впродовж доби 2 червня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж різного характеру.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool