На Кіровоградщині рятувальники тричі виїжджали на гасіння пожеж

Липень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

Доба, що минула, відзначилась пожежами 7 господарських будівель, 6 з яких горіло у Знам’янському районі.

Так, о 13:20 до Служби порятунку «101» одночасно надійшли два повідомлення про пожежі у приватних домоволодіннях в с. Диківка, де горіли речі домашнього вжитку в господарській будівлі, та у с. Юхимове, де на території одного обійстя загорілось 5 споруд господарського призначення та автомобіль «Москвич».

Пожежу в с. Диківка ліквідовано о 15:12 силами чотирьох рятувальників 18-ї Державної пожежно-частини та місцевої державної пожежної дружини. Пожежу в с. Юхимове локалізовано о 16:27 та о 19:16 – ліквідувано силами 4 вогнеборців 18-ї ДПРЧ та місцевої пожежної команди с. Іванківці.

Вночі о 02:45 загорілись речі домашнього вжитку в надвірній споруді в с. Богданівка Долинського району. Пожежу було приборкано рятувальниками 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

В усіх випадках ніхто не постраждав. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool