На Кіровоградщині рятувальники спільно з представниками поліції провели роз’яснювальну роботу

Грудень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 761 | Коментарі: 0

Рятувальники У ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять роз’яснювальну роботу серед різних верств населення щодо попередження небезпек зимового періоду.

Особлива увага при відпрацюванні житлових районів фахівці Служби порятунку приділяють соціально незахищеним громадянам та особам, які належать до вразливих верств населення.

Так, 12 грудня місцеві рятувальники разом із представниками Олександрійського міського відділу ГУ Національної поліції Кіровоградської області провели профілактичну роботу серед мешканців с. Мартоіванівка м. Олександрії.
Головна увага була зосереджена на темах дотримання правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням, електро- та газовими побутовими приладами, правила безпеки на льоду. Рятувальники та поліцейські закликали громадян не залишати газові прилади без нагляду, перевіряти вентиляцію, слідкувати за справністю пічного опалення, не сушити на печах одяг та дрова, не розпалювати вогонь легкозаймистими речовинами, не виходити на тонку кригу.

Рятувальники У ДСНС у Кіровоградській області постійно проводять роз’яснювальну роботу серед різних верств населення щодо попередження небезпек зимового періоду.

Здавалось би, це елементарні правила, але нехтування ними призводить до трагічних наслідків. Тож рятувальники настійно порадили не ставитися легковажно до цих життєво важливих питань.
Громадяни також отримали застерігаючі тематичні листівки із порадами, як діяти у різних надзвичайних подіях чи ситуаціях.

Дотримання правил пожежної безпеки актуальне для кожної домівки, тож Управління ДСНС в області нагадує: несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів – основні причини пожеж та загибелі людей на них. Будьте обережними – дотримуйтеся правил безпечної життєдіяльності!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool