На Кіровоградщині рятувальники проводять набір до піротехнічного підрозділу

Травень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 714 | Коментарі: 0

За попередніми оцінками фахівців на сьогодні понад третина нашої країни замінована та вважається однією з найзабрудненіших вибухонебезпечними предметами та залишками озброєння державою у світі.

З початком широкомасштабного наступу ворога значні території України потребують очищення від вибухонебезпечного металу, тож, роботи саперам додалося у кілька разів більше, аніж за усі минулі роки.

Впродовж останнього року наші піротехніки неодноразово залучалися на знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн та сучасних боєприпасів на територіях Кіровоградської,Черкаської, Чернігівської, Харківської, Миколаївської та Херсонської областей.

До лютого 2022 року піротехнічний підрозділ Кіровоградського гарнізону складався з 16 саперів, зараз їх кількість становить 31, а уся потреба - 74 особи.

У зв’язку з цим, Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення ГУ ДСНС у Кіровоградській області проводить набір на посади фахівців піротехнічного відділення. Навчання - безкоштовне. Вимоги до кандидатів:

- вік до 30 років;
- повна загальна або середня освіта;
- обов’язкове перебування на військовому обліку.

За більш детальною інформацією звертатися до відділу управління персоналом за адресою: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 3.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool