На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей (ФОТО)

Листопад 10, 2017 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

Добігає кінця Тиждень знань з безпеки життєдіяльності у Кіровоградській області, проте навчально-пізнавальні заходи для дітей різного віку, що проводять фахівці Управління ДСНС в області та підпорядкованих підрозділів, триватимуть і надалі.

Адже питання поширення знань про правила поведінки у повсякденному житті серед підростаючого покоління завжди залишатиметься одним із пріоритетних в рамках профілактичної роботи рятувальників.

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» є однією із дієвих форм навчання дітей безпеці життєдіяльності, тому що сценарій побудований таким чином, що корисна інформація та знання передаються школярам під час цікавих конкурсів.

10 листопада фахівці Управління ДСНС в області провели такий навчально-пізнавальний захід для учнів загальноосвітньої школи с. Федорівка Кіровоградського району. Школярі мали змогу познайомитись із вогнеборцями, оглянути пожежно-рятувальну техніку, побачити, як застосовується під час ліквідації надзвичайних подій чи ситуацій рятувальне обладнання, взяти участь у тренувальній евакуації. Та головне – спробувати на деякий час «попрацювати» рятувальником.

Так, діти приміряли бойовий одяг бійців пожежно-рятувального підрозділу, вчились одягати швидко та правильно протигаз, намагались влучити у ціль пожежним рукавом. Також діти виявили великий інтерес до локації фахівця піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення – можна було оглянути та взяти до рук муляжі вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Піротехнік докладно розповів школярам, як діяти у разі виявлення таких небезпечних знахідок.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей

На Кіровоградщині рятувальники провели захід для дітей


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool