На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу у смт Петрове

Грудень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1294 | Коментарі: 0

5 грудня  роз’яснювальну роботу у приватному секторі смт Петрове провели рятувальники районного підрозділу.

Під час відпрацювання мешканцям селища нагадали, що печі, грубки та димоходи мають бути у справному стані, без тріщин та побілені, так само необхідно перевірити чи справне газове обладнання.

Також у пору активного використання опалення необхідно систематично перевіряти вентиляцію, справність електромережі, не залишати увімкненими на тривалий період електрообігрівачі та використовувати їх виключно за призначенням.

Особливу увагу дорослих звернули на питання безпеки дітей. Рятувальники закликали не залишати малечу без нагляду, слідкувати, щоб діти не мали доступу до сірників, запальничок та інших небезпечних речей. Втім, вгамувати дитячу цікавість можна лише відповівши на усі запитання, тож батькам порадили бути уважними до дітей, аби вони не вигадували надто ризикованих ігор.

Під час проведення роз’яснювальної роботи мешканцям районного центру вручили застережні листівки з правилами пожежної безпеки та номером виклику пожежно-рятувального підрозділу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool