На Кіровоградщині рятувальники провели роз’яснювальну роботу

Листопад 06, 2019 | Новини | Переглядів: 492 | Коментарі: 0

Кожен хороший господар вже потурубувався про тепло та затишок у своїй оселі. Очевидно, кожен повинен розуміти, що необхідно подбати також і про безпеку під час опалювального сезону, щоб в оселі не господарював «червоний півень». 

Фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів систематично проводять попереджувальну роботу з метою навчання громадян правилам пожежної безпеки у побуті.

6 листопада роз’яснювальну роботу з мешканцями смт Новгородка провели працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу. Рятувальники поспілкувалися з жителями районного центру, яким нагадали про основні правила безпеки під час опалювального сезону. Про те, що необхідно купувати лише сертифіковані обігрівачі, не користуватися несправними та саморобними еллектроприладами. Також забороняється сушити одяг над газовими плитами та обігрівати з їх допомогою приміщення. Порадили не залишати увімкнені обігрівачі під наглядом маленьких дітей та навчати їх правилам безпечної життєдіяльності. Під час розмови рятувальники нагадали і алгоритм дій у разі надзвичайних ситуацій та як поводитися, коли виявили підозрілий чи вибухонебезпечний предмет. Отримали жителі Новгородки і застережні листівки з правилами пожежної безпеки у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool