На Кіровоградщині рятувальники провели профілактичну роботу (ФОТО)

Червень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 745 | Коментарі: 0

11 червня фахівці Управління та Знам'янського районного відділу У ДСНС в області спільно з волонтерами Червоного Хреста, за підтримки і сприяння представників сільської ради, провели профілактичну роботу серед мешканців села Петрове Знам’янського щодо попередження виникнення пожеж та загибелі й травмування людей.

Головну увагу в бесідах із громадянами зосередили на застереженнях щодо високої ймовірності виникнення пожеж у літній період та обережному поводженні з вогнем у повсякденному житті.

Рятувальники радили бути вкрай обережними: не кидати недопалків та непогашених сірників, не палити сміття та бур'яни поряд з житловими і господарчими будівлями, дотримуватись правил безпеки під час різних господарських робіт, утримувати справною електромережу в оселі, не перевантажувати її, не залишати побутові прилади увімкненими без нагляду. Та особливої уваги зараз потребують діти – під час канікул у них багато вільного часу для пустощів та небезпечних розваг. Фахівці Служби порятунку радили батькам подбати про безпечне дозвілля своїх дітей.

а Кіровоградщині рятувальники провели профілактичну роботу

на Кіровоградщині рятувальники провели профілактичну роботу

Також небезпеку становлять вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. Ці смертельні знахідки й досі є надзвичайно небезпечними, тому про їх виявлення необхідно негайно повідомляти Службу порятунку або поліцію.

Завершували спілкування з громадянами традиційно – залишали для додаткового ознайомлення застережні листівки.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool