На Кіровоградщині рятувальники провели інформаційну роботу

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 599 | Коментарі: 0

Нехтуючи правилами безпеки на воді, громадяни ризикують власним життям та здоров’ям. Щоб нагадати про елементарну обережність, рятувальники проводять серед жителів області роз’яснювальну роботу. Особливу увагу при цьому приділяють дітям та підліткам.

13 вересня працівники районних підрозділів Управління ДСНС в області поспілкувалися з жителями міст Світловодськ та Долинська.

Рятувальники зазначили, що не варто доводити свою сміливість ризикованими вчинками. Громадян попередили, що небезпечно проявляти зухвалість під час відпочинку біля водойм: стрибати у річку з дамб, мостів, скелястих берегів, пірнати у місцях, де невідомий стан дна, плавати на стрімнині, перепливати водойму або запливати далеко. Крім того, потрібно обережно користуватись будь-якими плавзасобами, і особливо – надувними, оскільки вони часто «підводять» своїх власників і стають причиною нещасних випадків. Під час попереджувальних бесід мешканцям райцентрів наголосили, що відповідальність за безпеку дітей покладається на дорослих. Тому потрібно розповідати дітям про наслідки необачної поведінки та не лишати їх самих біля водойм.

Для більшої наочності громадянам надали застерігаючі листівки з порадами, як відпочивати, аби не зашкодити собі. 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool