На Кіровоградщині рятувальники продовжують проводити рейди

Жовтень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1592 | Коментарі: 0

26 жовтня працівники Устинівського районного сектору Управління ДСНС у Кіровоградській області провели профілактичну роботу серед перехожих на вулицях селища міського типу Устинівка щодо недопущення пожеж у побуті та навчили діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій. 

Спілкуючись з устинівчанами, рятувальники надали ряд дієвих порад щодо безпечної експлуатації печей, груб, електрообігрівачів, газових котлів і колонок. Також громадянам наголосили на необхідності регулярно перевіряти стан вентиляції у будинку, порекомендували не перевантажувати електромережу та не користуватись самороблими електричними нагрівальними приладами. Співробітники Служби порятунку детально пояснили які наслідки чекають господарів у випадку порушення правил пожежної безпеки та навели приклади. Особливу увагу фахівці ДСНС приділили безпеці дітей. 

У процесі проведення розяснювальної роботи серед населення районного центру було розповсюджено листівки із застереженнями, правилами безпеки в осінньо-зимовий період та номером виклику Служби порятунку – «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool