На Кіровоградщині рятувальники продовжують інформаційну кампанію

Серпень 27, 2019 | Новини | Переглядів: 483 | Коментарі: 0

Упродовж пожежонебезпечного періоду рятувальники ретельно слідкують за тим, щоб відпочинок громадян на природі не призвів до трагічних наслідків і не зашкодив довкіллю. Цей напрямок роботи не припиняється аж до закінчення спекотної погоди.

27 серпня фахівці Знам’янського міськрайвідділу Управління ДСНС в області провели інформаційно-просвітницьку роботу з населенням щодо запобігання виникненню пожеж у лісових зонах району. До рейду також долучилися працівники поліції та управління лісового і мисливського господарства.

Під час профілактичного заходу на території лісового масиву Чорний ліс рятувальники нагадали відпочивальникам про основні заходи безпеки під час відпочинку на природі, наголосили на забороні розпалювання багаття у непристосованих для цього місцях та попередили, що залишене без нагляду вогнище може призвести до масштабної пожежі.

Крім того, громадянам вручили тематичні листівки з правилами пожежної безпеки в екосистемах.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool