На Кіровоградщині рятувальники приборкали 3 пожежі

Січень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 874 | Коментарі: 0

Впродовж доби 6 січня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 08:01 повідомили про пожежу у приватному житловому будинку на вул. Центральній у с. Мошорине Знам’янського району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 0,8 м2 дерев’яної балки у будинку.

Силами вогнеборців о 08:32 пожежу було локалізовано та о 09:12 – ліквідовано. Залучались 6 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та місцева пожежна команда ТОВ «Рос-Агро» с. Мошорине.

О 12:16 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Шевченка у с. Інгульське Устинівського району. З’ясувалось, що горять 4 м2 дерев’яної підлоги, два деревообробних верстати та електричний інструмент у літній кухні. . Рятувальники 22-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка о 13:02 займання локалізували та о 13:58 – ліквідували. Залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки частини.

О 12:28 на вул. Центральній у с. Деріївка Онуфріївського району, на території приватного домоволодіння, виникла пожежа 40 м2 покрівлі та домашніх речей у житловому будинку. Силами вогнеборців о 13:57 пожежу було локалізовано та о 15:24 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 33-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцева пожежна команда СК «Україна» с. Млинок Онуфріївського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool