На Кіровоградщині рятувальники поспілкувались з жителями селищ Устинівка та Олександрівка

Грудень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 630 | Коментарі: 0

12 грудня фахівці районних підрозділів Управління ДСНС в області поспілкувались з жителями селищ Устинівка та Олександрівка про безпеку

 нагадали правила перебування на льоду під час риболовлі, катання на ковзанах та прогулянок, способи визначення товщини криги, прийоми надання допомоги тим, хто раптом провалиться на кризі, та вручили застережні листівки.

Громадяни до пересторог працівників пожежно-рятувальної служби дослухалися та запевнили, що уважніше ставитимуться до власної безпеки.

Однак хочеться наголосити любителям зимової риболовлі, що відповідальність за своє життя несуть вони самі, оскільки навіть найвправніші рибалки з багаторічним досвідом не застраховані від трагічних випадків на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool