На Кіровоградщині рятувальники поспілкувались з мешканцями м. Долинська та смт Голованівськ

Вересень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

Пожежі у житловому секторі виникають щодня і, як правило, з кількох найрозповсюдженіших причин: порушення правил безпеки при користуванні відкритим вогнем, побутовими газовими та електроприладами, перевантаження електромережі, порушення вимог експлуатації пічного опалення, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем.

Роз’яснювальна робота, профілактичні бесіди, безпосереднє спілкування з громадянами – одні з найефективніших способів зменшення кількості пожеж в приватних оселях. Тож працівники пожежно-рятувальної служби продовжують нагадувати населенню про всі можливі наслідки порушення правил пожежної безпеки, тим більше, що незабаром опалювальний сезон.

29 вересня рятувальники поспілкувались з мешканцями м. Долинська та смт Голованівськ, нагадали, що вже час готуватись до опалювального періоду, аби він пройшов без надзвичайних подій. Досвідчені господарі вже зараз повинні перевірити стан опалювальних приладів, усунути недоліки, за потреби звернутись до фахівців та відремонтувати газове й електрообладнання, перевірити тягу, усунути несправності в електромережі. Фахівці Служби «101» закцентували увагу на тому, що користуючись несправними або саморобними електрокамінами, люди можуть не лише залишитись без даху над головою, а й позбутись життя.

Традиційно, у цю пору рятувальники громадянам нагадали і про небезпеку спалювання сміття, опалого листя та бур’янів поблизу будинків, парканів та сінників, а також випалювання пожнивних залишків на полях та земельних ділянках. Усім громадянам фахівці пожежно-рятувальної служби роздали листівки із застереженнями та правилами безпеки в осінній період.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool