На Кіровоградщині рятувальники посилюють рейдові перевірки (ФОТО)

Листопад 24, 2023 | Новини | Переглядів: 1439 | Коментарі: 0

Профілактичне відпрацювання відбулося у житловому секторі села Верблюжка Новгородківської громади Кропивницького району.

Рятувальники нагадали господарям, що в опалювальний період необхідно постійно тримати під контролем димарі, грубки та печі, перевіряти справність газового обладнання, при наявності найменшого недоліку – запрошувати фахівців для усунення несправностей.

Також надзвичайники радили користуватися лише справними електрообігрівачами, не залишати прилади ввімкненими на ніч та в жодному разі не сушити на них одяг. А ще наголошували, що генераторами та різними альтернативними джерелами обігріву потрібно користуватися, суворо дотримуючись правил експлуатації.

На Кіровоградщині рятувальники посилюють рейдові перевірки

На Кіровоградщині рятувальники посилюють рейдові перевірки

На Кіровоградщині рятувальники посилюють рейдові перевірки

Фахівці Служби порятунку переконували громадян подбати про безпеку дітей: не залишати їх без нагляду, навчати правилам безпеки, усунути всі небезпечні предмети з їх поля зору.

Крім того, жителів села закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги та бути обережними при виявленні боєприпасів і їх небезпечних уламків.

На завершення розмови працівники пожежно-рятувальної служби надавали громадянам застережні листівки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool