На Кіровоградщині рятувальники побували біля Блакитного озера

Серпень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 757 | Коментарі: 0

Завжди багато людей купається та насолоджується сонцем біля Блакитного озера, що у Світловодському районі. 

Вода у озері, кажуть, має особливо цілющі сили, як і голуба глина, що утворює береги водойми. Проте глибина озера також достатньо велика – не менше 15 м, тому поряд із задоволенням завжди чатує на необачних відпочивальників небезпека.

Щоб не допустити у цьому мальовничому місці нещасних випадків, рятувальники неодмінно включають Блакитне озеро до плану профілактичної роботи.

Так, 16 серпня фахівці Управління ДСНС в області спільно із працівниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу прибули до озера та поспілкувались із відпочивальниками про те, як отримувати від купання лише позитивні враження та відчуття.
Зокрема рятувальники повідомили громадянам сумну статистику загибелі людей на воді та порадили не заходити у воду напідпитку, дуже пильно слідкувати за дітьми, не запливати на глибину без достатнього досвіду тощо.

Усі ці правила громадянам відомі, але щоб більше вплинути на їхню свідомість, рятувальники на підкріплення слів роздавали застережні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool