На Кіровоградщині рятувальники піклуються про те, щоб громадяни дотримувалися правил безпеки у побуті

Вересень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області продовжують здійснювати профілактичні відпрацювання житлових секторів області щодо навчання населення правилам безпеки життєдіяльності.

27 вересня рятувальники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів міст Благовіщенське, Світловодськ та селища Смоліне Маловисківського району. Працівники Служби «101» акцентували увагу на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Зазначалось, що користування газовими та електричними приладами, пічним опаленням, відкритим вогнем вимагає відповідальності та суворого дотримання правил. Адже саме незнання правил або їх порушення є основною причиною виникнення пожеж в оселях жителів Кіровоградщини. Громадяни також отримали пораду бути уважними до власних дітей, дбати про їх безпеку, навчати правильному поводженню з вогненебезпечними предметами, оскільки значна частка пожеж спричиняється дитячими пустощами з вогнем. 

У теплу суху погоду існує високий ризик виникнення пожеж на відкритих територіях, тому під час спілкування з людьми рятувальники наголосили про небезпеку спалювання сміття та сухої рослинності під час прибирання прибудинкових територій та дачних ділянок. Серед мешканців згаданих населених пунктів рятувальники поширили листівки із застереженнями та правилами пожежної безпеки.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool