На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу водіям по буксируванню автомобілів

Грудень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 837 | Коментарі: 0

За минулу добу рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на надання допомогу водіям по буксируванню автотранспорту.

Так, 20 грудня о 16:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що поблизу с. Тернове на автошляху Тернове-Новолутківка у кювет з’їхав вантажний автомобіль «DAF» та потребує допомоги по буксируванню.

Прибувши на місце події, рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка вилучили автомобіль з узбіччя дороги на проїжджу частину. Повертаючись у підрозділ, на автошляху Новолутківка-Добровеличківка було виявлено у кюветі легковий автомобіль «Москвич». Рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували автомобіль на проїжджу частину дороги.

Наступне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 17:10. Поруч із с. Новий Стародуб Петрівського району автомобіль «Renault» забуксував на ґрунтовій дорозі. На допомогу прийшли рятувальники 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

Прес-служба У ДСНС в області

За минулу добу рятувальники Кіровоградщини тричі залучались на надання допомогу водіям по буксируванню автотранспорту.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool