На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу водіям 25-ти автотранспортних засобів

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 631 | Коментарі: 0

Протягом другої половини доби 27 лютого та до 08:00 28 лютого рятувальники Кіровоградської області відбуксирували 25 автомобілів із ускладнених ділянок доріг.

Найбільше випадків надання допомоги було у м. Кропивницький, де рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбуксирували 9 вантажівок та 1 мікроавтобус на вулицях Вокзальна, Ельворті, Полтавська, Кропивницького, Яружна, просп. Інженерів обласного центру.

Також рятувальники 1-го ДПРЗ виїздили для визволенню вантажівки, яка застрягла у переметі біля с. Шостаківка Кіровоградського району.

Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Благовіщенське в свою чергу надали допомогу водіям 3-х вантажівок¸ які через складні погодні умови були не в змозі вибратись на безпечні ділянки автошляхів біля с. Новоселиця, Йосипівка, Великі Трояни Благовіщенського району. Двічі виїздили для надання допомоги водіям автотранспортних засобів рятувальники 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та особовий склад 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ. Одразу дві вантажівки опинились на складній ділянці дороги біля м. Долинська, які відбуксирували рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Також надавали допомогу по визволенню автотранспортих засобів рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець, 28-ї ДПРЧ смт Компаніївки, 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка, 19-ї ДПРЧ м. Новоукраїнка, 15-ї ДПРЧ смт Добровеличківка.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool