На Кіровоградщині рятувальники надали допомогу по буксируванню 4 автомобілів та автобуса

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

21 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області допомогли водіям 4 легкових автомобілів та пасажирського автобуса вибратись із ускладнених ділянок доріг.

Так, о 4:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автошляху між с. Витязівка та Миколо Бабанка Бобринецького району легковий автомобіль «ВАЗ 2105» та рейсовий автобус «Богдан», у якому перебували 10 пасажирів, потрапили на ускладнену частину дороги та не можуть вибратись самостійно. Рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринця відбуксирували автомобіль та автобус на безпечну ділянку шляху.

О 7:30 рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківки виїжджали для надання допомоги водію автомобіля «ВАЗ 2108», який застряг на бездоріжжі поблизу с. Гнатівка Добровеличківського району.
Рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Благовіщенського о 9:12 надали допомогу двом легковим автомобілям «ВАЗ», які з’їхали у кювет та не могли самостійно вибратись на дорогу поблизу с. Йосипівка Благовіщенського району.

Прес-служба У ДСНС в області

21 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області допомогли водіям 4 легкових автомобілів та пасажирського автобуса вибратись із ускладнених ділянок доріг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool