На Кіровоградщині рятувальники допомогли постраждалим у ДТП

Липень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

4 липня на 1 км автошляху Вільшанка – Первомайськ сталася аварія. На місце події виїхали рятувальники місцевого підрозділу та інші екстрені служби. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Як з’ясувалося, автомобіль після зіткнення з деревом вилетів на узбіччя. А в понівеченому авто залишалися 35-річний водій та 17-річний пасажир. Від удару чоловік отримав черепно-мозкову травму та перелом лівого стегна, а хлопець – зламав ногу та забив живіт. Потерпілих затисло в автомобілі так, що самостійно вибратися було неможливо. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання визволили людей з легковика.
На кареті швидкої постраждалих доправили до центральної районної лікарні. Стан водія тяжкий, а пасажира – середньої важкості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool