На Кіровоградщині рятувальники активізували інформаційно-роз’яснювальну роботу

Березень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи у Кропивницькому та в усіх населених пунктах області рятувальники нагадують населенню про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема у весняний період.

29 березня працівники районних підрозділів У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу щодо правил пожежної безпеки у весняний період мешканців селищ Онуфріївка, Устинівка та міста Новоукраїнка.

Рятувальники зокрема зробили наголос на небезпеці спалювання сміття під час прибирання на подвір’ї у приватному секторі, оскільки це не лише шкодить здоров’ю, але може призвести до пожежі будинку, завдати значних матеріальних збитків. Не кажучи вже про те, що, знехтувавши правилами пожежної безпеки, можна залишитись без даху над головою.

Також рятувальники нагадали правила безпечного користування газовим та побутовим електричним приладдям, наголосили на недопустимості використання саморобної або несправної побутової техніки та обладнання, на необхідності регулярної перевірки систем вентиляції у житлових приміщеннях.

Також фахівці рятувальної справи закликали громадян бути обережними і дотримуватись правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та боєприпасів часів Другої світової війни, які часто виявляють під час весняно-польових або господарчих робіт.

Під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів райцентрів було розповсюджено листівки з правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool