На Кіровоградщині рятувальники 7 разів залучалися на гасіння пожеж в екосистемах

Червень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 7 разів виїжджали на гасіння загорянь в природних екосистемах області.

По два рази залучались рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (200 м2 сухої трави с. Аджамка та 5 м2 сміття вул. Ушакова) та 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії (150 м2 сухої трави в с. Морозівка та 1 м2 дерева в с. Звенигородка).

По одному разу залучались на гасіння таких пожеж рятувальники 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (900 м2 сухої трави в районному центрі), 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка (400 м2 сухої трави в районному центрі) та 23-ї ДПРЧ м. Мала Виска (200 м2 сухої трави в районному центрі).

Шановні громадяни! На даний час на території Кіровоградської області спостерігається високий рівень пожежної небезпеки у зв’язку із спекотною та сухою погодою. Служба порятунку закликає вас дотримуватись правил пожежної безпеки та бути вкрай відповідальними.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool