На Кіровоградщині рятувальники 5 разів надавали допомогу по буксируванню автомобілів

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 5 разів залучались для надання допомоги водіям на автошляхах.

Так, 26 січня о 09:02 рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини відбуксирували вантажівку «КАМАЗ» на вул. Чкалова смт Новоархангельськ.

О 09:13 біля с. Селіванове Устинівського району на складну частину шляху потрапив вантажний автомобіль «Renault», який доставили на безпечну ділянку дороги рятувальники 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Устинівка. Об 11:44 рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Помічна Добровеличківського району виїхали для надання допомоги водію автомобіля «Audi», який з’їхав на узбіччя дороги біля с. Перчунове Добровеличківського району, та не міг самостійно вибратись на проїжджу частину. О 19:25 рятувальники 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Голованівськ відбуксирували на безпечну ділянку дороги вантажний автомобіль

«ЗІЛ» на вул. Шевченка м. Голованівськ. О 22:46 до надання допомоги водієві вантажного автомобіля «ЗІЛ» залучався підрозділ 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький. Вантажівка не змогла подолати ускладнену ділянку дороги поблизу с. Соколівське Кіровоградського району.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool