На Кіровоградщині рятувальники 25 разів залучались до надання допомоги по подоланню наслідків негоди

Грудень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України в Кіровоградській області протягом доби, що минула залучались 25 разів.

Так, 22 рази бійці Управління ДСНС в області виїжджали на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, при цьому вилучено 24 одиниці техніки, з них: 18 вантажних, 3 легкових автомоблів, 2 мікроавтобуси та 1 автомобіль швидкої медичної допомоги.

Також, бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький 3 рази надавали допомогу по прибиранню аварійних дерев, що впали чи загрожували падінням на проїжджі частини доріг.

Наразі бійці пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують працювати на дорогах, визволяючи автомобільний транспорт із снігових пасток.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool