На Кіровоградщині рятувальники 16 разів надавали допомогу по подоланню наслідків погіршення погодних умов

Грудень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 507 | Коментарі: 0

За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області неодноразово надавали різного роду допомогу з ліквідації наслідків снігопадів.

Так, 10 разів рятувальники Кіровоградщини виїздили для надання допомоги водіям, чиї автомобілі опинились у складних ситуаціях на дорогах Бобринецького, Благовіщенського, Знам’янського, Петрівського, Маловисківського районів та м. Кропивницький.

При цьому відбуксировано на безпечні ділянки автошляхів 6 вантажних автомобілів та 6 легковиків.

Крім того, 5 разів рятувальники надавали допомогу по прибиранню аварійних дерев, що впали чи загрожували падінням на проїжджі частини доріг.

Також бійцями 2-го Державного пожежно-рятувального загону надано допомогу по зняттю сніжного покриву з покрівлі даху приватного житлового будинку у м. Олександрія.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool