На Кіровоградщині рятувальниками приборкано 4 пожежі різного характеру

Листопад 25, 2020 | Новини | Переглядів: 468 | Коментарі: 0

24 листопада о 07:20 бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький ліквідували невелике займання сміття на відкритій території по вул. Кримська обласного центру.

О 07:57 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Незалежності с. Долинівка Гайворонського району.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 210 м2 покрівлі та перекриття приватного будинку. Силами рятувальників 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон та місцевої пожежної команди с. Долинівка о 08:49 пожежу було локалізовано та о 09:42 – ліквідовано.

О 17:47 надійшов виклик на пожежу по вул. Чкалова с. Нова Осота Олександрівського району. Як з’ясувалось, займання охопило покрівлю та перекриття приватного будинку площею 60 м2. Рятувальниками 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка о 18:49 пожежу було локалізовано та о 20:19 – ліквідовано.

25 листопада о 02:29 по вул. Шевченка м. Долинська виникла пожежа на відкритій території: горіло 30 м2 покрівлі господарчої споруди, 5 м3 дров та 100 кг макулатури в ній. Вогнеборці 20-ї ДПРЧ м. Долинська о 02:45 локалізували та о 04:54 – ліквідували пожежу.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool