На Кіровоградщині рятувальниками ліквідовано 5 пожеж сухої рослинності

Березень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 834 | Коментарі: 0

26 березня рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону ліквідували 5 пожеж сухої минулорічної рослинності на території Кіровоградського району та м. Кропивницький.

О 12:08 горіла суха трава на площі 200 м2 в с. Олексіївка та о 15:20 – 500 м2 сухостою на околиці с. Обознівка.
У Кропивницькому ліквідовано 3 подібні пожежі: о 14:20 по вул. Холодноярська горіло 300 м2 сухої рослинності та двічі довелось виїжджати на пожежу очерету на відкритій території в районі вул. Джерельна, де о 17:40 зайнялось 100 м2 сухостою та о 19:30 ліквідовано пожежу 50 м2 очерету.

Шановні громадяни! Будьте пильними: пожежі в екосистемах швидко поширюються на великі території та загрожують не лише знищенням рослинності, а й будівель та споруд. Не кидайте недопалки на суху рослинність та не розводьте без потреби багать.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool