На Кіровоградщині рух автотранспорту на дорогах державного та місцевого значення здійснюється у звичайному режимі

Березень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

У зв'язку із ускладненням погодних умов на території області 17-19 березня 2018 року в області було введено в дію План взаємодії з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період.

Оперативні штаби працювали і надалі працюють в цілодобовому режимі для вжиття невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і небезпечних подій та здійснюють збір інформації з міст та районів області щодо ситуації під час ускладнення погодних умов на об’єктах енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичних установах та об'єктах соціальної сфери на відповідних територіях.

В області функціонує 43 стаціонарних пунктів обігріву.

ОКВП "Дніпро-Кіровоград" перевірено готовність техніки до підвозу населенню питної води.

Для забезпечення безперебійного руху автотранспорту на дорогах державного та місцевого значення для розчистки снігу протягом 17-18 березня залучалось 107 одиниць спеціалізованої техніки ДП "Кіровоградський облавтодор", на дорогах комунальної власності в містах та населених пунктах області залучалось 51 од. комунальної техніки та 73 од. додаткової.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи управління ДСНС України в області протягом зазначеного періоду залучались 37 рази, з них: 36 раз на вилучення автомобілів із ускладнених ділянок доріг, вилучено 44 одиниці техніки, з них: 19 вантажних автомобілів, 24 легкових автомобілів, та 1 карета швидкої медичної допомоги (всього 77 осіб).
Рух автотранспорту на дорогах державного та місцевого значення здійснюється у звичайному режимі.

Транспортна інфраструктура, системи енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичні установи та об'єкти соціальної сфери працюють у звичайному режимі.

Управлыння з питань цивільного захисту ОДА 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool