На Кіровоградщині розвиватимуть жіночий туризм

Березень 08, 2024 | Новини | Переглядів: 515 | Коментарі: 0

Жіночий туризм: новий тренд чи необхідність? Ця тема була висвітлена на черговому засіданні інформаційно-туристичного клубу «AtracttiveKrop».

 На передодні Міжнародного жіночого дня обговорення реалізації жінок в сфері туризму дуже доречно.

Туризм для жінок є не лише новим трендом, але й важливою соціокультурною необхідністю. Незважаючи на тяжкий час випробувань, ми повинні берегти своє ментальне здоров’я, перезавантажуватися, отримувати не тільки негативні, а й позитивні емоції. Жити!

Саме через це спостерігається зростання попиту на туристичний продукт, що спрямований на жіночу аудиторію, їхні потреби та інтереси. Цей вид туризму є необхідним, оскільки позитивно впливає на самосвідомість, самореалізацію та самовдосконалення панянок.

Тож разом зі студентами Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі розглянули питання: що являє собою жіночий туризм, чим він відрізняється від інших видів туризму та наскільки є актуальним сьогодні. Також обговорили причини, які стимулюють туристок до здійснення суто дівич- подорожей, питання безпеки та фактори, що стримують мандрівниць подорожувати.

Жінки – це важлива цільова аудиторія, яка потребує спеціального, навіть особливого продукту, який би максимально відповідав усім їхнім вимогам та потребам.

Наголосимо, що female tourism сприяє розвитку сучасного жіночого руху, підтримці рівноправ'я та самореалізації жінок у всьому світі.



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool