На Кіровоградщині розпочинають ремонт лівої частини мосту у селищі Новгородка

Червень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

На автошляху Н-23 «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя» в рамках програми президента «Велике будівництво» дорожники завершують ремонтні роботи на правій частині мосту, що у селищі Новгородка, і починають ремонт лівої.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

«Нині на правій частині штучної споруди вже завершили роботи з гідроізоляції, попереду – вкладання конструктивного шару асфальтобетону. Далі ми запустимо рух цією стороною мосту і почнемо ремонт його лівої частини. Для пішоходів облаштують нові тротуари, підходи до мосту та узбіччя. Водіїв просимо бути уважними та дотримуватися встановлених дорожніх знаків, оскільки рух здійснюється у реверсному режимі», - повідомили у Службі.

Нагадаємо, понад 200 об’єктів у дорожній галузі, освіті, спорті та медицині стали складовою програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині у 2020-2021 роках. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool