На Кіровоградщині розпочато щорічний осінній комісійний огляд вулично-дорожньої мережі

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

З 01 жовтня інспектори відділу безпеки дорожнього руху розпочали проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів. 

Перевірка проводиться з метою визначення стану експлуатаційного утримання вулично-дорожньої мережі після закінчення літнього сезону і належної підготовки її до зимового періоду експлуатації.

Сьогодні поліцейські приділили посилену увагу огляду залізничним переїздам з автобусним рухом, що знаходяться на території нашого міста і Кіровоградського району.

Надалі інспектори планують фіксувати стан покриття проїзної частини, узбіч, тротуарів, забезпечення видимості технічних засобів організації дорожнього руху. Особливу увагу звернуть на аварійно-небезпечні ділянки доріг, місця концентрації ДТП .

Виявленні недоліки патрульні фіксуватимуть в актах огляду та видаватимуть вимоги, приписи відповідальним особам за утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів задля їх усунення. 

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool