На Кіровоградщині розпочались заходи під назвою «Мігрант»

Вересень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

1 вересня на Кіровоградщині розпочались всеукраїнські профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант».

Операція проводиться спільними силами Міграційної служби, Національної поліції області та обласного Управління Служби безпеки.

Протягом першого дня відпрацювань відносно 7 іноземців працівники підрозділів Управління Державної міграційної служби області склали адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та притягнено до адмінвідповідальності 1 громадянина України (ст. 205 КУпАП). Виявлено 5 неврегульованих мігрантів, з них відносно 3 прийнято рішення про примусове повернення та 1 рішення - про заборону в'їзду в Україну терміном на 3 роки.

Рішення про примусове повернення отримали двоє колишніх студентів. Порушників міграційного законодавства виявили працівники Фортечного відділу у м. Кропивницькому спільно зі співробітниками Управління СБУ в області та Нацполіції області. 29-річного громадянина Гани та 21-річну громадянку Федеративної Республіки Нігерія було відраховано з навчального закладу. Після скасування посвідок на тимчасове проживання іноземці не виїхали з України. Тепер за рішенням Міграційної служби іноземні громадяни вже у примусовому порядку повинні залишити країну.

Управління ДМС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool