На Кіровоградщині розпочали будувати уже 4 міні-футбольних поля.

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 679 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. 

Він уточнив, що будівельні роботи по чотирьох з дванадцяти запланованих спортивних майданчиків (міні-футбольних поля) зі штучним покриттям наразі тривають у Новомиргороді, Добровеличківці, Великій Висці та у селі Новий Стародуб Петрівського району. Усі роботи по зазначеним об’єктам планується завершити у травні цього року.

Перший заступник голови облдержадміністрації також повідомив, що найближчим часом до області мають надійти кошти на будівництво ще 11-ти таких майданчиків, після того, як Кабінетом Міністрів України буде прийнято відповідну постанову. Він звернувся до керівників територій, з тим, щоб вони не зволікали та подавали відповідні заявки для участі у реалізації зазначених проектів, за умов їх співфінансування.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool