На Кіровоградщині розпочалась комплексна перевірка

Квітень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 2156 | Коментарі: 0

8 квітня на Кіровоградщині стартувала Комплексна перевірка виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб у Кіровоградській області.

У приміщенні обласної державної адміністрації відбулась нарада щодо організаційних моментів Комплексної перевірки під головуванням очільника Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка. 

У нараді взяли участь голова комісії – перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенант служби цивільного захисту Олег Мельчуцький, заступник директора департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям апарату ДСНС України Павло Афанасьєв, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, начальник У ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, керівники обласних спеціалізованих служб цивільного захисту, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, голови райдержадміністрацій (міськвиконкомів), начальники управлінь (відділів, секторів) з питань ЦЗ та посадові особи, відповідальні за організацію та здійснення заходів ЦЗ.

Голова комісії Олег Мельчуцький окреслив для присутніх загальний стан і завдання цивільного захисту в Україні та розповів про мету Комплексної перевірки.

Зокрема, він зазначив: «Усі громадяни повинні відчувати себе у безпеці. Наша мета – об’єктивно оцінити реальний стан реалізації державної політики у сфері цивільного захисту. Також ми повинні надати необхідну методичну допомогу керівникам районів, міст, спеціалізованих служб задля підвищення ефективності роботи».

Комісія, робота якої розпочалася з перевірки Кіровоградської обласної державної адміністрації, працюватиме на території області з 8 по 15 квітня. Згодом будуть підведені підсумки та надана відповідна оцінка роботи сил цивільного захисту Кіровоградщини.

Прес-служба У ДСНС в області

 комплексна перевірка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool