На Кіровоградщині розкрили тяжкий злочин

Жовтень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 511 | Коментарі: 0

Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції 14 жовтня. В одному з районів міста чоловік спричинив смертельні поранення іншому місцевому мешканцю. Поліцейські затримали особу за підозрою у скоєнні вбивства.

В результаті проведених слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що місцевий мешканець, перебуваючи у дворі свого будинку, під час сварки здійснив два постріли у бік 56-річного сусіда. Отримані поранення виявилися для потерпілого смертельними.

До пошуку речових доказів було залучено молодшого інспектора-кінолога кінологічного центру ГУНП в області Романа Бордієра разом зі службовим собакою Атером. Взявши слід, бельгійська вівчарка привела поліцейського до господарської споруди, на території якої чоловік сховав речовий доказ - зброю.

Нині особу затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено підозру в скоєному кримінальному правопорушенні. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

За матеріалам
Олександрійського відділу
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool