На Кіровоградщині розбійний напад

Листопад 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1181 | Коментарі: 0

В Онуфріївському районі 52-річний чоловік в одному з магазинів, погрожуючи продавцям предметом, схожим на пістолет, вимагав грошей. За скоєне раніше неодноразово судимому громадянину загрожує тюремний термін – до 12 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до місцевого відділення поліції 8 листопада в післяобідню пору від працівниці торгівельного закладу.

Попередньо встановлено, що чоловік зайшов до магазину, коли у ньому якраз були відсутні інші покупці. Скориставшись цим, почав вимагати кошти, спрямовуючи у бік продавчинь предмет, зовні схожий на вогнепальну зброю. Втім жінки відмовились добровільно віддати готівку, а самостійно забрати гроші з каси нападник не спромігся.
Коли до приміщення зайшли сторонні, потерпілі втекли до підсобного приміщення та зателефонували до поліції, а місцеві жителі тим часом втихомирили зловмисника.

На місці події правоохоронці виявили, за попередніми даними, стартовий пістолет без набоїв, який направлено на дослідження. За словами чоловіка, зброю він знайшов на смітнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт.
Раніше чоловік був судимий за наркозлочини та крадіжки, останнім часом постійного місця проживання не мав.
Прес-служба ГУ Національної поліції України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool