На Кіровоградщині рибалок закликають закрити сезон підлідної риболовлі

Березень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградської області посилено проводять роз’яснювальні заходи на ще вкритих кригою водоймах, щоб пояснити рибалкам, наскільки небезпечним є льодовий покрив у період весняної відлиги.

Так, 13 березня рятувальники Маловисківського та Компаніївського районів прийшли до місцевих ставків для розмови із любителями підлідного вилову риби.

Зокрема громадяни дізнались актуальну статистику нещасних випадків на воді в Україні, причини загибелі людей на зимових водоймах та повторили правила поведінки на кризі.

Протягом зимового та початку весняного періоду рятувальники неодноразово відвідували місця, обрані рибалками для реалізації непереборного бажання зловити якнайбільше рибин. Тому всі постійні завсідники цих місць добре знають правила безпеки, проте відмовлятись від небезпечного хобі не мають бажання. Виходити чи не виходити на лід – це рішення приймає кожен рибалка самостійно та свідомо, проте ніколи не зайвим буде нагадати громадянам, які становлять групу ризику щодо небезпеки загибелі на воді, що легковажити заходами безпеки на кризі – це свідомо йти на смерть.

На завершення розмови рибалки отримали листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool