На Кіровоградщині результативно провели спецоперацію «Літо»

Вересень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Працівники поліції підбили підсумки профілактичних заходів, що тривали на території області у період літнього відпочинку та оздоровлення дітей.

Правоохоронці притягнули до адміністративної відповідальності за різноманітні порушення більше 430 дорослих, із яких 197 – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП).

Також до адмінвідповідальності за ч. 2 ст. 156 КУпАП притягнуто 8 осіб, які реалізовували алкогольні напої та тютюнові вироби неповнолітнім. До відповідних органів влади направлено подання щодо позбавлення підприємців ліцензій за порушення правил торгівлі.
Упродовж трьох місяців поліцейські отримали понад 70 звернень щодо зникнення дітей, яких розшукали та повернули батькам.

Під час перебування неповнолітніх у таборах працівники поліції організовували для них лекції і профілактичні бесіди на правову тематику. Із початком нового навчального року поліцейські відновлюють проведення таких заходів в освітніх закладах, аби попередити негативні явища у молодіжному середовищі та сприяти безпечній поведінці учнів у повсякденному житті.

За матеріалами відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool