На Кіровоградщині реконструюють спортивні майданчики для міні-футболу

Січень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 849 | Коментарі: 0

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області зареєстровано повідомлення про початок виконання будівельних робіт по реконструкції спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям в шести навчально-виховних сільських та районних закладах освіти області.

Спортивні майданчики з’являться у Новоукраїнському, Маловисківському, Олександрійському, Петрівському, Добровеличківському, Новомиргородському районах. Зокрема, у селі Рівне, Велика Виска, Червона Кам’янка, Новий Стародуб та смт Добровеличківка і в місті Новомиргород.

Замовником виконання вказаних робіт виступило Управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.
Будівництво та реалізація цього проекту відбудеться за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в

регіонах України» відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №714, наказу Мінрегіону від 01.11.2017р. №287, яким затверджено перелік об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок цієї програми. Загалом у рамках вказаної програми на Кіровоградщині заплановано збудувати 12 спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool