На Кіровоградщині реалізується 15 проектів у рамках програми «Велике будівництво»

Березень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Будівництво й реконструкція 15 об’єктів у галузях освіти, охорони здоров'я та спорту стартували на Кіровоградщині у 2020 році в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Про це зазначив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Валерій Жалдак під час протокольної зустрічі з представниками турецької компанії «Nunteknik Inc.» сьогодні, 2 березня.

«З-поміж інших проектів, нагадаю, наразі ми продовжуємо будівництво шести приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я області, а також завершуємо реалізацію 8 проектів у галузі освіти. Водночас на фінішній прямій реконструкція обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2», – підкреслив Валерій Жалдак.

Він додав, загальна сума державних інвестицій в рамках програми «Велике будівництво» становить майже 150 мільйонів гривень.

Як повідомлялось раніше, Кіровоградщина – одна з трьох областей, яка у рамках державної програми стовідсотково виконала завдання з будівництва сільських амбулаторій на селі. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool