На Кіровоградщині реалізовували без відповідних рецептів кодеїновмісні препарати

Вересень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Правоохоронці отримали інформацію, що в одній із аптек працівники в порушення встановлених правил реалізовують без відповідних рецептів лікаря кодеїновмісні препарати, яка у результаті перевірки знайшла підтвердження.

4 вересня працівниками управління протидії наркозлочинності та Світловодського відділу поліції проведено санкціонований обшук в приміщенні аптеки. Під час вжитих заходів було виявлено більше 300 доз кодеїновмісних лікарських препаратів.

Досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 320 (порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) Кримінального кодексу України, триває. Проводяться відповідні експертизи.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, на Кіровоградщині поліцейські затримали трьох наркозбувачів.

За матеріалами управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool