На Кіровоградщині реалізовано 4 проекти за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку

Грудень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко провів засідання обласної комісії з оцінки та забезпечення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Під час засідання Сергій Коваленко нагадав, що у 2018 році за кошти ДФРР в області фінансувалось 9 інвестиційних проектів. Уже завершено капітальний ремонт дитячого садка «Сонечко» у селі Жовтневе Усгинівського району і введено об’єкт в експлуатацію.

До кінця року планується завершити роботи з реконструкції дитячого садка «Зернятко» у місті Новоукраїнка та капітальний ремонт і облаштування операційного блоку в обласному онкологічному диспансері. Ще один об’єкт – капітальний ремонт дороги по вулиці Єгорова в місті Світловодськ буде завершено на початку 2019 року. Решта об’єктів – перехідні, будуть реалізовуватися наступного року, оскільки фінансування надійшло лише із загального фонду, а кошти спеціального фонду ДФРР на казначейські рахунки не надійшли.

Стосовно формування переліку інвестиційних програм та проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР у 2019 році, перший заступник голови облдержадміністрації зауважив, що розрахунковий обсяг фінансування за регіонами на наступний рік Мінрегіоном поки ще не доведений. До того ж, внесено певні зміни у вимоги, яким мають відповідати проекти: мінімальна кошторисна вартість проектів з будівництва, реконструкції, капремонту та переоснащення складатиме 5 млн. гривень, а для інших проектів, наприклад, закупівля шкільних автобусів – 1 млн. гривень.

Посадовець підкреслив, що новий перелік проектів буде сформовано після доведення області суми фінансування з ДФРР на наступний рік. Зважаючи на це, обласна комісія взяла перерву для підготовки відповідного переліку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool