На Кіровоградщині раніше судимий чоловік знову скоїв крадіжку

Січень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

У Благовіщенському районі із домоволодіння місцевої мешканки злодій викрав запчастини до автомобіля та електроінструмент. За вчинене особі загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.

«До відділення поліції надійшло повідомлення від жительки міста Благовіщенське про те, що з її погребу було викрадено дві автомобільні акумуляторні батареї та кутову шліфувальну машину. Сума завданих збитків склала понад 4,2 тисячі гривень.
Поліцейські у ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили причетність до крадіжки раніше судимого жителя району. Злодій проник до домоволодіння, зірвав навісний замок у приміщенні. Потім заволодів чужим майном, яким у подальшому розпорядився на власний розсуд», - розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Андрій Лахтюк.

У даний час особі повідомлено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Благовіщенського відділення
Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool