На Кіровоградщині раніше судимий чоловік обкрадав домоволодіння

Листопад 08, 2017 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Зловмисник обкрадав домоволодіння жителів Гайворонського району. На рахунку злодія 5 фактів кримінальних правопорушень. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

До відділу поліції надходили повідомлення від потерпілих про те, що невідома особа, пошкоджуючи двері, з господарських приміщень викрадає їх майно, зокрема продукти харчування та консервацію. Не гребував зловмисник і домашньою птицею.

У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 31-річний мешканець району.

Нині чоловіку повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність громадянина до вчинення інших кримінальних правопорушень. Частину викраденого правоохоронці вилучили.

Злодію загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Гайворонського відділу поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool