На Кіровоградщині пройшов черговий етап акції «Податки без таємниць»

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

Нещодавно у м.Знам’янка Головним управлінням Міндоходів в області спільно з Кіровоградською обласною радою та Головним управлінням Державної казначейської служби в області проведено виїзне засідання акції „Податки без таємниць”.

Захід відбувся за участі міських, сільських, селищних голів Знам’янського та Олександрівського районів.
Основними питаннями порядку денного стало обговорення особливостей оподаткування плати за землю з юридичних та фізичних осіб, координації спільних дій органів доходів і зборів та органів місцевого самоврядування щодо декларування доходів громадян, отриманих у 2013 році, а також особливостей казначейського обслуговування місцевих бюджетів у 2014 році.
Відкриваючи засідання заступник голови Кіровоградської обласної ради Іван Владов зауважив, що сьогодні нормальне функціонування місцевих громад регіону залежить від якості аналітичної роботи та взаємодії між органами доходів і зборів та місцевою владою.
Як зазначила заступник начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко, стабільне надходження платежів до місцевих бюджетів на сьогодні є одним з найважливіших завдань органів Міндоходів області. Зокрема, від платників податків тільки Знам‘янської ОДПІ до місцевого бюджету за січень-лютий 2014 року надійшло 26,5 млн. грн., що на 1,1 млн. грн. або 6,1% більше, ніж за два місяці минулого року.
«Ми налаштовані на активну роботу з інвесторами, бізнесом та органами місцевого самоврядування, адже наш взаємний інтерес полягає у стабільності економічної ситуації в регіоні та пошуку нових можливостей для розвитку бізнес-середовища», – зазначила Тетяна Соколенко.
Наступний захід планується провести у м. Мала Виска для голів міських, сільських та селищних голів Маловисківського, Новоархангельського та Новомиргородського районів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool